Sari la conținut
News Alert

Microbuze de la Aeroportul Iaşi spre oraşele Moldovei

Cine vine sau pleacă de pe Aeroportul Iaşi va avea la dispoziţie şi mijloace de transport în comun. Firmele care operează cu microbuze în judeţele învecinate îşi vor prelungi traseele până la aeroport, în funcţie de cereri. Reprezentanţii transportatorilor spun că persoana care are nevoie de transport, trebuie să dea un simplu telefon.

Vasile Toma, preşedintele Asociaţiei Transportatorilor Iaşi: "Începem colaborarea pentru a aduce călătorii din judeţele Vaslui, Botoşani, Suceava, Buzău, dar poate mai sunt şi alte localităţi dinspre sud spre nord."

"Să putem aduce în mod organizat către aeroportul iaşi şi să transportăm de la aeroportul Iaşi către zonele de reşedinţă pasageri din toate punctele importante ale zonei Moldova," şi-a propus Marius Bodea, directorul Aeroportului Iaşi.

Singura condiţie pe care cele două părţi trebuie să o respecte este de promovare a serviciilor. Mai precis, în toate autogările din zona Moldovei vor fi afişate cursele care vin şi pleacă de pe aeroport. La rândul lor, reprezentanţii aeroportului vor informa pasagerii că pot beneficia de serviciile de transport.