Sari la conținut

O actriță din Iași, „revelația anului” în Spania

Olimpia Melinte este prima româncă nominalizată la Premiile Goya. La doar 27 de ani se bucură de un adevărat success pe plan internațional. Actrița mărturisește că a fost o adevărată provocare să intre în pielea celor două personaje, surori, pe care le-a interpretat in film.

„Greu a fost să mă îngraș pentru că diferența dintre cele două surori a fost, pe lânga felul lor de a fi, fiind două firi complet diferite - una foarte extrovertită, alta foarte timidă, foarte retrasă, au fost cele 10 kilograme pe care a trebuit sa le pun pe mine în două săptămâni ca să fie schimbarea puternică,” mărturisește actrița Olimpia Melinte.

Cu toate că și-a făcut deja un nume în lumea actoriei, Olimpia Melinte își dorește să se implice în cât mai multe proiecte: „Îmi doresc să joc în continuare, cred că ăsta e cel mai frumos lucru pentru un actor și, mai ales, la noi, unde lucrurile se întâmplă un pic diferit și nu sunt foarte multe proiecte, mai ales pe cinema.”

Cât se pregătește pentru un rol și cum a început să joace în filme tânăra actriță aflați dintr-un amplu interviu cu Olimpia Melinte difuzat în ediția de marți, 18 martie, a emisiunii Turist Acasă.