Parlamentari cu acte în regulă

Data publicării:
parlamentari 20cu 20acte 20in 20regula-38787

Senatorul liberal Varujan Vosganian a declarat că cei 25 de parlamentari de Iaşi reprezintă o forţă care poate duce la realizarea tuturor proiectelor pentru dezvoltarea oraşului.

''După municipiul Bucureşti, circumscripţia 24 electorală Iaşi este cea mai puternică, cu un număr impresionant de parlamentari. Dacă la aceştia îi adăugăm şi pe ieşenii care au candidat cu succes în alte judeţe numărul reprezentanţilor acestui judeţ urcă la 27, spune senatorul Varujan Vosganian.

Reprezentanţii opoziţiei, toţi cu mandate câştigate la redistribuire, au promis că vor încerca să colaboreze cu cei de la putere pentru a ajuta Iaşul.

''Vom face o opoziţie constructivă, o opoziţie serioasă pe plan politic, iar pentru proiectele judeţului Iaşi vom fi parteneri şi vom sprijini atât cât putem prin pârghiile pe care le avem, proiectele judeţului'', spune deputatul PDL Petru Movilă.

Li s-au prezentat probleme din colegiile lor

''Vreau să fac o opoziţie constructivă, nu împotriva proiectelor oraşului, am să ajut autorităţile oraşului la Bucureşti, cu investiţii, cu crearea locurile de muncă, cu asta am să mă ocup în prima fază'', spune Viorel Blăjuţ, deputat PPDD.

Noii parlamentari de Iaşi au fost deja puşi la treabă de preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei. Acesta i-a înmânat fiecărui deputat şi senator câte un dosar cu principalele probleme din colegiul în care a fost ales.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri