Pecheziţii domiciliare în două judeţe ale Moldovei

Data publicării:
mascat

Poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Botoşani desfăşoară acum două percheziţii domiciliare în oraşul Hârlău, judeţul Iaşi şi o percheziţie în municipiul Botoşani.

Din investigațiile efectuate în cauză au rezultat indicii că în cursul  lunii octombrie 2013, suspecţii ar fi lipsit de libertate în mod ilegal, o persoană din municipiul Botoşani.

ACTUALIZARE.

Polițiștii a perchiziționat casele în care locuiesc doi tineri suspectaţi că au sechestrat o tânără din Botoşani pentru a o determina să le plătească o datorie.

A fost reținut un tânăr de 28 de ani din Hârlău, cu antecedente penale. Bărbatul este cercetat în mai multe dosare pentru trafic de persoane și a petrecut timp în închisoare pentru diverse infracțiuni.

Alături de el, a fost reținut şi un bărbat de 32 de ani din Botoşani, care ar fi fost complice la sechestrarea tinerei în ziua de 18 octombrie, într-un apartament din Botoşani.

În urma perchezițiilor, poliţiştii de investigaţii criminale din Botoşani au ridicat mai multe telefoane mobile şi laptopuri de la locuinţele celor doi. Bărbații vor fi prezentaşi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunerea de arestare preventivă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri