PNL și-a lansat candidatul la Primărie. Marius Bodea a fost lansat în cursă, de liderii de la nivel central

Data publicării:
aeroport bodea 1

Actualul director al Aeroportului Iași, Marius Bodea, este viitorul candidat la Primăria Iaşi din partea PNL. Decizia a fost luată de conducerea partidului, împreună cu membrii filialei, în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Iași.

"Este un candidat pe care eu personal mi-l doream foarte tare în această competiţie şi cred că nu greşesc când spun în numele PNL că un manager public, un om care s-a dovedit a fi gospodar în ultima vreme, va fi un foarte bun gospodar şi pentru municipiul Iaşi," a spus Alina Gorghiu, copreşedinte PNL.

Nominalizarea lui Marius Bodea nu a fost lipsită de controverse. Dumitru Oprea, unul dintre candidaţii care era, de asemenea, în cursa pentru alegerile la primărie din partea PNL, nu a vrut să îşi exprime susţinerea faţă de acesta. Cel puţin nu înainte de a avea loc lansarea oficială a candidaţilor.

"Daţi-mi voie, înainte să aibă loc evenimentul, nu să punem mortul înainte de a muri," a spus Dumitru Oprea, copreşedinte PNL filiala Iaşi.

Alina Gorghiu, copreşedinte PNL: "indiferent de ce se întâmplă la municipiu, vă spun eu că l-aş convinge, l-aş obliga pe domnul Oprea să mai candideze la Senat pentru un mandat, pentru că este un parlamentar extraordinar de bun şi îmi doresc să întărească rândurile senatorilor."

Marius Bodea este primul candidat din regiune anunțat de conducerea centrală a partidului. În privința candidaților din alte orașe mari din regiune conducerea PNL a anunţat că Romeo Stavarache nu va mai candida la primăria Bacău.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri