Pompierii din Suceava au început verificările. Prima amendată a fost Casa de Cultură a Sindicatelor

Data publicării:
controale isu

Chiar dacă în Casa de Cultură din Suceava sunt mai multe ieșiri care ar putea fi folosite în caz de urgență, unele sunt închise pe timpul evenimentelor. Acest aspect, spune directorul instituției este decis cu fiecare manager de eveniment în parte.

”Așa am decis împreună cu organizatorii, a fost, nu știu, la Filarmonică erau 200 de copilași și ca să-i nu-i pierdem prin casă ...” a spus Rodica Brânză, director Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

”Casa de Cultură nu este autorizată din punct de vedere al securității la incendiu. Dacă trebuie să mai adaptăm ceva la acest obiectiv, la Casa de Cultură, trebuie să ne gândim să aducem, să armonizăm activitățile desfășurate, numărul de utilizatori și căile de evacuare de la acele spații,” a spus general Ion Burlui, șef ISU Suceava.

Inspectorii ISU au verificat marți şi două localuri, o cafenea și un club din Suceava. Concluziile nu au fost încă făcute publice. Prefectura Suceava a pus la dispoziția sucevenilor o adresă de mail, situatii.urgenta@prefecturasuceava.ro, unde pot semnala eventuale probleme din spațiile publice pe care le frecventează.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri