Prințesa Iordaniei a primit titlul de Doctor Honoris Causa la Iași

Data publicării:
muna

Datorită contribuţiei prinţesei Muna al-Hussein, Iordania se poate mândri acum cu un serviciu de asistenţă medicală de calitate. În 1962, Alteţa Sa Regală a ajutat la fondarea Colegiului „Prinţesa Muna" unde s-au format sute de asistente medicale, iar mai târziu a participat activ la eradicarea sărăciei prin sprijinirea de programe specializate. Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi i-a oferit titlul de Doctor Honoris Causa în cadrul Zilelor Româno-Iordaniene, desfăşurate în perioada 13-15 iunie.

Ambianţă Vasile Astărăstoae, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Gr.T.Popa"
IN 00.09.57 Prinţesa Muna Al Hussein, mama regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei, este cea care a iniţiat aceste întâlniri sau mai bine spus a pus numele său ca patron a acestor întâlniri româno-iordaniene. 00.10.13

La eveniment au participat peste 200 de studenţi şi foşti studenţi ai Universităţii de Medicină din Iaşi, dar şi doi invitaţi speciali: ministrul de Externe, Titus Corlăţean, şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.

Alteţa Sa Regală Muna al-Hussein va rămâne la Iaşi până pe 15 iunie pentru a participa la Congresul Româno-Iordanian de Medicină şi Farmacie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri