Prioritate pentru aeroport: finalizarea lucrărilor. Consilierii au amânat decizia schimbării denumirii

Data publicării:
consilieri cj voteaza

Discuţiile în contradictoriu au dominat şedinţa de Consiliu Judeţean. După ruperea Uniunii Social Liberale, consilierii PSD şi PNL au uitat de proiectele comune şi fiecare dintre cele două părţi au încercat să îşi impună punctul de vedere.

„S-a trezit şi PSD-ul, care până acum nu a avut altceva de contribuit la proiect, să schimbe titlul proiectul, moment în care toată munca din aceşti doi ani de zile s-ar fi irosit, Comisia Europeană ar fi spus că este vorba despre un alt proiect, cu alt titlu, prin urmare să revenim cu alte documentaţii,” a spus Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Consilierii PSD spun că vor reintroduce proiectul pe ordinea de zi pentru că noua denumire, Aeroportul Internaţional Moldova Iaşi, este mai potrivită pentru un aeroport regional.

„Sunt convins astăzi că domnul Adomniţei şi-a creat din Aeroportul Iaşi o jucărie personală pe care încearcă în disperare de cauză şi aclamând tulburarea de posesie să o folosească în interes personal propriu,” a spus Cristian Stanciu, consilier judeţean PSD.

Cele două proiecte respinse se vor regăsi pe ordinea de zi a următoarei şedinte de Consiliu Judeţean.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri