Profesorii din Iași au fost premiați pentru excelență

Data publicării:
distinctie profi

Cel mai important moment al întânirii a fost premierea directorilor. Zece profesori au fost răsplătiţi pentru premiile obținute de elevi la concursuri, pentru activităţi de extraşcolare sau implicarea în programele educaţionale ce s-au desfăşurat în şcolile ieşene

„Un moment de reflecţie, retrospectivă pentru ceea ce a însemnat 2013, an calendaristic cu multitudinea festivalelor la care am fost parte, cu excelenţa la olimpiade cu examenele naţionale care ne-au plasat în primele locuri în ţară,” a spus Camelia Gavrilă, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

Pentru directori, important a fost faptul că au putut să petreacă împreună finalul de an.

„A fost o întâlnire de suflet ca întotdeauna. Doamna inspector general s-a gândit şi la noi, muritorii de rând, care duceam greul învăţământului ieşean, şi a fost un moment cu spectacol de suflet şi cu prezentare a rezultatelor deosebite pe care le-am obţinut în acest an şcolar,” a spus Ionel Nechifor, directorul Şcoalii nr. 22 din Iaşi.

Următoarea întânire a directorilor de şcoală cu inspectorii şcolari este programată pentru luna iunie, când se va încheia anul şcolar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri