Proiect artistic pentru tinerii actori. Teatru Urban se lansează la Casa Studenților din Iaşi

Data publicării:
teatru urban

Actorii trupei de teatru Urban lucrează la premiera spectacolului „Despărţitorul" cu care se vor lansa pe scena ieşeană. Prin acest nou proiect artistic, regizorul Ion Sapdaru şi-a propus să vină în sprijinul tinerilor artişti care au potenţial, dar sunt nevoiţi să joace pe scene improvizate cum sunt cele din localuri.

"E o mare şansă că avem bucuria asta de a juca un spectacol contemporan, în primul rând, şi alături de un regizor şi scriitor foarte talentat care ne ajută să ne lansăm mai bine în meserie," a explicat Alexandra Bandac, actriță.

Din distribuţie fac parte însă şi actori cu experienţă care doresc să îşi ajute colegii aflaţi la început de drum: "Credinţa în proiectul domnului Sapdaru pentru că dumnealui şi-a propus nu doar să ofere tinerilor ocazia de a-şi exercita profesiunea, dar mai ales să facă un spectacol şcoală," a spus Sergiu Fleşner, actor. 

Daniel Busuioc, actor Teatrul Naţional Iaşi: "Un spectacol frumos cu tot ce îi trebuie, cu sare şi piper şi cu mulţi oameni tineri şi frumoşi."

"„Despărţitorul", o comedie urbană, cum am numit-o noi poveşti urbane, care se vrea a fi un document a problemelor noastre, al conflictelor noastre moderne, ale complexelor noastre moderne," a explicat  Ion Sapdaru, regizor şi iniţiator al proiectului.  

Premiera spectacolului este programată pe 16 octombrie de la ora 19:00. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar studenții au reducere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri