Protest la pasajul din centrul Iaşiului. Tinerii liberali au făcut o inaugurare simbolică a pasajului

Data publicării:
PROTEST PASAJ

30 de tineri liberali s-au adunat astăzi la pasajul din zona Fundaţie, pregătiţi cu panglică, foarfece dar şi maşinuţe mecanice pentru a demonstra că doar autoturisme de mici dimensiuni încap în construcţia menită fluidizării traficului. "Noi suntem aici, am venit chiar să-i dăm o mână de ajutor domnului primar, avem panglica aşteptăm să vină să o taie. Avem şi foarfece şi nişte maşini pentru a ne asigura că pot intra şi pot circula prin acest pasaj," a spus Răzvan Timofciuc, preşedinte TNL.

Şi trecătorii s-au oprit la protest. Ieşenii sunt nemulţumiţi că de mai bine de un an de zile trebuie să suporte praful şi mizeria din centrul oraşului: "Dar nu numai aici, mergeţi să vedeţi câte gropi sunt. Dar în centrul Iaşului ţii nişte case dărăpănate când poţi să faci un bloc şi să trimiţi oamenii. Faci un bloc frumos, lângă Filarmonică."

"Nu e normal, aşteptăm de mult acest pasaj care, din păcate, după cum vedeţi adună foarte multe frustrări foarte mulţi nervi pentru că de ani de zile ne chinuie în trafic."

"Ar fi trebuit verificat, dar am înţeles că au făcut deja verificări într-o noapte pe ascuns. Au plimbat două autobuze pe aici să vadă dacă întradevăr încap. Nu ştiu dacă, nu ştiu rezultatul."

Ultimul termen dat de către municipalitate pentru deschiderea traficului în zona Fundaţie a fost data de 15 august. Pentru că nici acum constructorul nu a respectat termenul, reprezentanţii Primăriei Iaşi nu au mai avansat nicio dată pentru inaugurarea pasajului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri