Razie de amploare pe șosele din Iași 

Data publicării:
razie

Duminică la prânz, mai mulţi cetăţeni moldoveni care, după Crăciun, se întorceau grăbiţi spre casă, au fost opriţi de poliţiştii rutieri la intrarea în Iaşi. Trei dintre ei au rămas fără permis pentru neacordare de prioritate.

„A zis că am încălcat. Era o doamnă care stătea pe trotuar şi nu i-am cedat trecerea. (Păi a zis că trebuie să vă uitaţi şi-n părţi, nu numai înainte.) Cum să văd doamnă, dacă doamna e pe trecerea de pietoni, atunci o văd că vrea să treacă şi îi cedez trecerea. Dacă doamna stă pe trotuar...” 

500 de amenzi au fost date date în weekend

Nu au scăpat de sancţiuni nici şoferii care au depăşit viteza legală sau care nu au purtat centura de siguranţă. În weekend, poliţiştii rutieri au aplicat peste 500 de sancţiuni.

„S-a procedat la reţinerea în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile a unui număr de 25 de permise de conducerea. Aceste permise de conducere au fost reţinute pentru încălcarea regimului legal de viteză,” a declarat subcomisar Constantin Moşiesei, reprezentant al Serviciului Rutier Iaşi.

Astfel de controale sunt anunţate şi la început de săptămână, când se aşteaptă ca traficul să fie intens mai ales că luni noapte se sărbătoreşte Revelionul pe rit vechi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri