Sari la conținut

Restaurantele din Iași, pregătite pentru petrecerea de Revelion. Costurile variază între 170 şi 400 de lei de persoană

La Iaşi, locurile pentru petrecerea de Revelion au fost epuizate încă de la mijlocul lunii decembrie în cele mai multe dintre restaurante. Cei mai puţin prevăzători au amânat rezervările pe ultimele zile înainte de petrecerea dintre ani.

”Este timp încă până la a merge la Revelion, dar probabil la un restaurant din Iaşi. Nu există niciun restaurant din România, decât dacă mergem în Bucovina sau în alte zone tradiţionale, unde să petrecem trecerea de la un an la altul. În rest, e o petrecere banală,” este de părere un ieșean.

”Nu sunt hotărâtă definitiv, dar am zis la o petrecere, aşa cum este şi aici, cu dans, cu o masă mai deosebită.”

”M-am gândit să petrec la un restaurant din Iaşi împreună cu nişte prieteni. Noi am fost puţin cam indecişi şi cred că pe la jumătatea lui decembrie am găsit acolo locuri şi ne-am rezervat, da, ce-a mai rămas,” a spus o tânără.

Mai sunt însă puţine restaurante dispuse să suplimenteze numărul de locuri pe ultima sută de metri: ”În prag de Revelion, locurile s-au cam epuizat. Totuşi, pentru ultimii, ultimele persoane care nu au apucat deja să-şi aleagă un loc se mai găsesc câteva locuri disponibile. Vor fi servite trei feluri de mâncare, desert, va fi open bar cu băuturi rafinate, formaţie live, momente artistice, focuri de artificii, precum şi accesorii de petrecere,” a explicat Cătălina Şolănescu, reprezentantă a unui restaurant din Iași. Preţul acestei oferte este de 320 de lei. 

Pentru un bilet la petrecerea de Revelion într-un restaurant din Iaşi, cei interesaţi au plătit între 170 şi 400 de lei.