Rezultatele la Informatică au fost afișate mai devreme - vezi care sunt acestea

Data publicării:
informatica

Afişarea rezultatelor a fost un prilej de bucurie pentru candidaţii admişi pe locurile de la buget. Lista completă a rezultatelor de la admitere a fost publicată pe adresa Facultății de Informatică. 

Dacă unii candidaţi se aşteptau la note mari, pentru alţii, afişarea rezultatelor nu a fost o surpriză tocmai plăcută. Însă, faptul că nota la testul scris a contat doar în proporţie de 50% la calcularea mediei de admitere a fost pentru mulţi o salvare.

165 de candidaţi care nu au reuşit să obţină o notă suficient de mare pentru a se încadra pe listele la buget, dar nici pe cele de la taxă, speră acum că alţi candidaţi se vor retrage. 

Niciun candidat nu a reuşit să obţină însă nota maximă, iar, la polul opus, un absolvent a reuşit performanţa de a lua doar punctajul din oficiu, adică 1.

Cei care sunt nemulţumiţi de nota obţinută pot depune contestaţii în următoarele două zile. Candidaţii declaraţi admişi trebuie să îşi confirme locul până pe 29 iulie. Cei care nu au reuşit să obţină un loc la buget, vor plăti o taxă anuală de şcolarizare de 3500 de lei.

reporter: Roxana Gorcioaia
operator: Codrin Dănilă

CITEȘTE ȘI: 

Cum să-ți alegi facultatea: testezi viața de student pentru 10 zile

Metodologia de examinare și corectare a tezelor la UMF Iași

Admitere 2013. Cea mai mare concurență a fost la Universitatea de Agronomie - 11 candidați pe loc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri