Sari la conținut

Saloanele de înfrumusețare, arhipline. Programările pentru sărbători sunt făcute și cu o lună înainte

Saloanele de înfrumusețare au fost arhipline astăzi pentru că doamnele s-au înghesuit să prindă rând la stilist. Prețul unei coafuri pleacă de la 70 de lei, un aranjat simplu, până la câteva mii de lei pentru un aranjat de ocazie.

"Am finalizat coafura, este o coafură lejeră pentru această perioadă de Crăciun, pentru revelion putem alege o coafură mai sofisticată și vă urăm petrecere frumoasă," a explicat Anca Hortolomei, hair stylist. 

"M-am coafat pentru o petrecere în familie de Crăciun, am optat pentru niște bucle mai lejere. Foarte frumos, sunt foarte mulțumită,"a spus Florentina Acsinte, clientă.

Aglomerat este și la manichiură. Atractia a reprezentat-o unghiile pictate în culori festive. Manichiura specială este gata în aproximativ 30 de minute și durează până la câteva săptămâni.

Andreea Ursache, manichiuristă: "Anul acesta cea mai mare cerere pentru modele au fost fulgii și multă zăpadă având în vedere că anul acesta nu am avut zăpadă."

Pentru revelion atât manichiura cât și coafurile sunt mai sofisticate, iar programările au fost făcute cu cel puțin o lună înainte.