Șantierele din Iași ar putea rămâne abandonate pe timp de iarnă

Data publicării:
mocirla 1

În cartierul Cantemir, mai multe echipe de muncitori lucrează de zor. Unii asfaltează strada, alţii au făcut săpături din cauza avariei unei conducte. Au decapat jumătate de trotuar, iar locuitorii din zonă sunt nemulţumiţi pentru că nu au pe unde circula, dar şi din cauza mizeriei.

O altă zonă cu şantiere nefinalizate este în cartierul Dacia, pe strada Buridava. Pentru a putea merge pe o alee între blocuri, locatarii unui bloc au pus o scândură.

„Cine se ocupă de aşa ceva sunt foarte delăsători din cauză că ar trebui, dacă este şi circulaţie pe străzi, să facă. Tot Iaşiul este spart, este distrus şi după ce face reparaţia nu mai toarnă aşa cum a fost asfaltul,” s-a plâns un bărbat.

Iar temerea oamenilor că riscă să rămână peste iarnă cu şanţurile pline cu mocirlă s-ar putea adeveri.

„Acele proiecte pe care le gestionăm noi, Primăria Municipiului Iaşi, vor fi, să spunem, conservate, pentru a nu crea deficienţe în activitatea de deszăpezire şi a nu deveni un pericol public pe perioada de iarnă. De luni am început noi inventarierea şantierelor încât să le aducem în condiţii de siguranţă pe perioada de iarnă,” a spus Mihai Chirica, viceprimarul municipiului Iași.

Meterologii au anunţat că de joi iarna se va instala în toată Moldova.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri