Sari la conținut

Sărbătorile Iaşului, încheiate cu spectacol şi foc de artificii

"Mă bucur de fiecare dată când ajung la Iaşi. Pentru noi e o reală plăcere să cântăm în faţa atâtor oameni care o să ne vadă şi e o reală plăcere să urcăm pe scenă de fiecare dată," a spus Smiley.

Delia și Smiley au urcat în acest an pe scenă la concertul care a marcat finalul Sărbătorilor Iașilor. A lipsit însă artistul britanic James Arthur.

"Mă așteptam la James Arthur, dar din păcate s-a anunțat că nu va fi el. - Și ce părere ai? - Nu am nicio părere. Să fi fost doar o glumă, ori nu știu."

"Nu știu, nu mă mir. Mă așteptam ca Primăria să facă ceva de genul acesta. Practic a anunțat tot orașul și după aceea a spus că nu mai vine," au spus spectatorii dezamăgiţi.

Artistul nu a primit în timp util contractul pe care angajații primăriei trebuiau să i-l trimită. Cel responsabil de situaţie, Cosmin Coman, șeful Direcției de Dezvoltare și Programe Europene din cadrul Primăriei a fost demis ieri din funcţie.

Mihai Chirica, primarul interimar al municipiului Iași: "n-a fost chiar așa cum ne-am dorit. Aș fi vrut să fi cântat pe scena și James Arthur, mai ales că mulți tineri din țară și-au anunțat prezența pentru el. Va veni până la urmă James la Iași. Din păcate pentru un coleg de-al meu nu a fost nici pentru el cea mai bună zi."

Chiar şi în lipsa artistului britanic, cei mai mulţi spectatori au fost încântaţi de concert.

"Extraordinar, foarte frumos."

"Mai așteptăm să vină și la anul tot la fel să fie. Mai mulți artiști, în primul rând. Tinerii trebuie să se distreze tot timpul."

"Am prins doar o porțiune din concertullui Smiley. Eu n-am fost niciodată la concert. E prima oară."

Seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

Pentru organizarea concertului, municipalitatea a plătit o sută de mii de euro.