Secţia de Ortopedie a Spitalului pentru Copii a fost renovată şi echipată cu aparatură modernă

Data publicării:
COPERTA INAUGURARE SECTIE PEDIATRIE 2 260914-1

Cei 45 de copii internaţi în Secţia de ortopedie a Spitalului de Pediatrie din Iaşi sunt îngrijiţi în salone proaspăt renovate. Americanii au sponsorizat renovarea acestei secţii, iar medicii sunt bucuroşi că lucrează în condiţii moderne.

"Era necesară reevaluarea şi reorganizarea serviciului de ortopedie. S-a făcut cu ajutorul Ambasadei Americane căreia îi mulţumim, s-a luat de la zero, de la zugrăvit, de la schimbatul tuturor sanitar, mobilier, instalaţiile electrice," a explicat Simona Gavrilescu, şefa Secţiei de Ortopedie Pediatrică. 

La inaugurare, sponsorii au vizitat noua secţie. "S-au declarat mulţumiţi de calitatea lucrărilor efectuate, de aspect şi noi ne dorim pe viitor ca întreg spitalul să arate cel puţin la acest standard pe care îl merită în acest moment fiind singurul mare spital de pediatrie din Moldova," a declarat Radu Terinte, managerul Spitalului de Pediatrie Iaşi.

Mulţumite de condiţiile din spital sunt şi rudele micilor pacienţi. "Foarte bine faţă de ce a fost, stăteam câte 2-3 în pat". 

Conducerea spitalului susţine că toată unitatea medicală va intra în reparaţii, cu bani de la Consiliul Judeţean. Deocamdată, se pregătesc licitaţiile pentru execuţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri