Şeful Serviciului de Permise Iaşi, prins băut la volan. La Iaşi ar putea fi trimisă o comisie de anchetă din cadrul MAI, a precizat prefectul Romeo Olteanu

Data publicării:
minea

Colonelul Tudor Minea (foto Adevărul) ar fi băut cu un grup de prieteni, chiar la o petrecere organizată de ziua lui. A fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie rutieră aproape de miezul nopţii. “Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului. A fost oprit de un echipaj de poliţie care se afla într-o acţiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac.

Etilotestul a indicat o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spitalul de Neurochirurgie unde i s-au recoltat două probe de sânge, apoi a fost condus la sediul Biroului Rutier Iaşi pentru a da declaraţii. În imaginile filmate de un amator se observă cum șeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise se izbește de un perete pe care nu l-a putut evita, în drumul său spre biroul din sediul Poliției Rutiere.

Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice.

Prefectul Iașului, Romeo Olteanu, a declarat că există posibilitatea ca la Iaşi să fie trimisă o comisie de control din cadrul MAI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri