Selecție pentru Medicină. 2.500 de candidați au dat examen de admitere la UMF Iași

Data publicării:
ADMITERE UMF

După trei ore de examen, cei mai mulți dintre candidați au ieșit mulțumiți de modul în care au reușit să rezolve subiectele: "Sincer, mă aștept măcar la un 9 și ceva. Examenul a fost relativ dificil pentru că, dacă nu ai fi citit teoria și nu te-ai fi pregătit suplimentar, cu siguranță nu te-ai fi descurcat. "Au fost niște puncte la prima vedere un pic mai dificile, dar în rest a fost bine. Am întâlnit întrebări din culegerea pentru admitere, deci nu a fost nimic surprinzător."

La doar o oră după examen, lucrările tinerilor au fost scanate în prezența lor și au aflat astfel, pe loc, ce punctaj au obținut.

Vasile Astărăstoae, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Iași: "Gradul de dificultate a fost mediu, 25 la sută din subiecte au fost la prima vedere, 75 din testele care deja au fost publicate și au fost la îndemâna candidaților. Ne vom ocupa toate locurile în această sesiune. Pentru sesiunea de toamnă ne-au mai rămas doar acele locuri pentru a doua facultate, cu taxă."

Ca să afle dacă au reușit să prindă unul dintre cele 1.200 de locuri scoase la concurs, candidații trebuie să aștepte acum afișarea clasamentului final.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri