Senator cu acces blocat în propria curte. I. Agrigoroaie susţine că este ameninţat de membrii unui clan interlop

Data publicării:
agrigoroaie si sotia

Problemele senatorului au început după ce a fost executat silit şi a rămas fără 84 de metri pătraţi din casa şi terenul pe care le are în centrul Iaşului. Vecini i-au devenit membrii unui clan interlop, iar de atunci, senatorul spune că are numai necazuri. Îl ameninţă cu moartea şi i-au săpat chiar o groapă în curtea casei, i-au tăiat curentul, iar acum i-au blocat accesul în propria curte.

"Au pus un lanţ pe poarta mică care nu a dat voie, fetiţa nu putea să intre în curte, cei din interior nu puteau să iasă în stradă şi au spus că aici nu mai intră nimeni, ei permanent intimidează pe cei care vin," povesteşte Ionel Agrigoroaie. 

Pentru a nu exista probe, răufăcătorii au smuls trei camere de supraveghere.

"Au venit, au luat scara, au distrus, au dat jos camerele de luat vederi, automat am sunat la 112 am sunat şi firma de pază şi protecţie că deja îmi este teamă pentru integritatea mea corporală," spune şi Antonela Agrigoroaie, soţia senatorului. 

"Pe mine mă ameninţă zilnic, de fiecare dată când mă întâlnesc cu ei cu moartea, că ei mă vor băga în puşcărie," a mai spus senatorul. 

Poliţiştii fac cercetări în acest caz: "Este o situaţie conflictuală care este permanent monitorizată de secţia de poliţie. În cauză a fost întocmit dosar penal. Totodată ambele părţi au fost chemate şi la secţia de poliţie pentru detensionarea situaţiei şi pentru stabilirea unor reguli de convieţuire normală," a declarat Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi. 

De această dată, colocatarii senatorului nu au dorit să comenteze situaţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri