Senator cu acces blocat în propria locuinţă. Colocatarii lui Ionel Agrigoroaie au sudat poarta de la intrarea în curtea imobilului

Data publicării:
POARTA SUDATA

Proprietarii unei părţi din casa în care locuieşte senatorul Ionel Agrigoroaie au interzis accesul pe teren şi în locuinţă demnitarului şi familiei acestuia. Avocatul lui Vandam Constantin, noul coproprietar al clădirii, susţine că politicianul nu este îndreptăţit să locuiască în casa din zona Sărărie.

”Constantin Vandam nu vrea, atâta timp cât dumnealui nu are o servitute de trecere, nu are instituită nicio sarcină asupra terenului lui, ca domnul senator și familia sa să nu mai calce pe terenul pe care este proprietar. În sensul acesta s-a întocmit o notificare,” a explicat Cristian Curcă, avocatul lui Vandam Constantin.

Scandalul a izbucnit anul trecut, atunci când senatorul Ionel Agrigoroaie a rămas fără 84 de metri pătrați din terenul și locuința pe care o deține în centrul Iașului din cauza unei datorii neachitate către o bancă. Terenul și trei camere din vila de un etaj au fost scoase la licitație și au fost cumpărate de familia Constantin. Acum, membrii acestei familii au angajat doi muncitori și au sudat poarta de la intrare. În interior se afla soția senatorului, Antoanela Agrigoroaie și cei doi copii minori ai săi. Aceasta nu a ieșit, însă, în niciun moment din casă.

Colocatarul clădirii susține că senatorul și-a pierdut dreptul de mai locui acolo atunci când a vândut partea sa de casă unui terț. Politicianul, în schimb, spune că are contract de comodat până în 2019 și că nu va părăsi imobilul.

”Cum să le dau satisfacție? Normal că nu m-am gândit să plec nicio clipă. Și nici nu plec. Normal că nu. Ei asta își doresc. Să ies din casă și să ocupe abuziv. Avem de-a face cu un grup extrem de periculos, nici eu nu am conștientizat la început,” a explicat, prin telefon, senatorul Ionel Agrigoroaie.

Nici colocatarii senatorului nu doresc să renunțe la proprietatea recent achiziționată. Aceștia susțin, la rândul lor, că se simt amenințați.

Vandam Constantin, proprietar: ”Un calvar, un calvar este. Ne sună întotdeauna la telefon când vorbește cu poliția, mă rog, cu cine vorbește el, că e proprietatea lui. El spune că îl ameninți. Doamne ferește, dar nu am niciun conflict eu cu el să-l ameninț.”

Narcis Constantin, fratele proprietarului: ”Noi n-am acționat ca interlopii, nu avem nici dosare penale, nici amenzi penale. Singurul din curtea asta care a acționat, pot să spun așa și îmi asum responsabilitatea, ca niște interlopi, a fost domnul Ionel.”

Cazul este anchetat de poliție. Mai mult, polițiștii din cadrul secției 4 au primit dispoziție să intensifice patrulele în zona vilei disputate de cele două tabere pentru a evita eventualele conflicte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri