Senatorul I. Agrigoroaie, lăsat pe întuneric de un clan interlop

Data publicării:
AGRIGOROAIEI 2.png

Senatorul Ionel Agrigoroaie a rămas fără 84 de metri pătrați din terenul și vila sa din centrul Iașului după ce a fost executat silit pentru o datorie la bancă. Licitaţia a fost câştigată de membrii unui clan interlop, care au solicitat, la începutul săptămânii, deconectarea de la energia electrică. Lucru care s-a şi întâmplat, marţi seară, de la panoul aflat pe terenul pierdut de senator.

"Ne-au tăiat curentul electric. A venit cineva care s-a recomandat de la EON," a explicat senatorul Ionel Agrigoroaie. 

"Am încercat să găsesc o soluție, să pun o baterie de mașină, măcar camerele de vederi să le pornesc. Nu am reușit, căci nu mă pricep. Era și noapte, frig, ploua. E o altă metodă de a ne determina, de a ceda psihic și a ne determina să plec cu copiii de aici din casă," crede Antonela Agrigoroaie, soția senatorului.

De altfel, membrii clanului au şi părăsit locuinţa după sistarea energiei electrice. Aceştia susţin că au avut un motiv întemeiat pentru a solicita debranşarea.

Sofer Constantin, unchiul proprietarului: "A vrut să-și treacă utilitățile pe numele lui, deci nu a tăiat el lumina. A tăiat furnizarea domnului care locuiește alături ca să își facă domnul Vandam pe numele lui."

"Nu facem nimic nelegal doamnă, că suntem ţígani suntem ţígani dar ea ne zice că suntem interlopi, nu suntem interlopi, suntem simpli amărâţi," a spus Lucreția Drugu, bunica proprietarului.

Locuinţa a fost rebranşată miercuri seară. Reprezentanții furnizorului de electricitate nu au dorit să comenteze situaţia. Polițiștii, în schimb, au deschis o anchetă.

"Situația dintre cele două familii este monitorizată de poliție. În urma ultimei sesizări polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au intervenit pentru restabilirea ordinii și clarificarea situației de fapt. De asemenea, zona este inclusă în itinerariul de patrulare al polițistilor," a declarat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Polițiștii au fost chemați de Ionel Agrigoroaie şi în urmă cu două săptămâni. Atunci, parlamentarul a susţinut că a fost ameninţat de vecinii săi că îl vor ucide şi apoi îl vor îngropa în curte. Membrii clanului au spus însă că groapa pregătită în curte era pentru un grup sanitar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri