Sari la conținut

Servicii la domiciliu pentru oameni ocupaţi. Un ieşean plăteşte facturi în locul celor care nu au timp

Plata facturilor este unul din serviciile oferite de tânărul întreprinzător. Ideea afacerii a venit după ce Marius, absolvent de facultate şi master în economie, s-a hotărât să lucreze pe cont propriu fără să fie nevoit să investească mulţi bani. "Am căutat să nu fie concurenţă acerbă pe piaţă şi, nu în ultimul rând, m-am gândit cam ce are nevoie cetăţeanul. Şi am ajuns la concluzia că cetăţeanul are nevoie de timp liber," explică Marius Gavrea. 

Tânărul şi-a promovat afacerea pe internet, unde anunţă că pune la dispoziţie o multitudine de servicii, de la dus haine la curăţătorie până la a fi şofer de închiriat. Primii clienţi nu au întârziat să apară: "Jobul nu prea îmi permite să pierd timp practic stând la cozi sau prin trafic. Şi am găsit anunţul pe internet şi am zis să văd dacă e de încredere şi să văd cum funcţionează pentru prima dată," explică un client. 

"Este OK să dai comandă pe internet să îţi aducă produsul acasă. Eu apelez. Uneori apelez la serviciile astea."

Pentru un serviciu la domiciliu preţul variază între 15 şi 45 de lei. Totul depinde de distanţă şi de timpul necesar pentru a duce la bun sfârşit cerinţele.