Skirtbike, la Iaşi. Sute de femei au participat la parada biciclistelor

Data publicării:
SKIRT BIKE 3

Sfârşitul de săptămână a fost unul plin de culoare la Iaşi. Pe străzile din oraş au claxonat câteva sute de tinere cochete, participante la SkirtBike. Fetele s-au întrecut în ţinute care de care mai colorate, accesorizate cu tot felul de obiecte şi încălţate cu pantofi cu toc.

"În primul rând, am fost în piaţă şi mi-am cumpărat flori. În al doilea rând, dimineaţa am stat puţin la soare şi în al treilea rând ieri am mers două ore cu bicicleta. Asta e toată pregătirea din ultimele 12 luni."

"Eu biciclesc de la doi ani. - Şi pe tocuri, aşa, cât de des pedalaţi? - Întotdeauna. Este mult mai uşor să pedalezi cu tocuri decât să mergi pe tocuri."

"Pentru ziua de azi, m-am decis să mă îmbrac în portocaliu şi mi-am luat şi o floare portocalie, câteva flori, crini, ce am mai găsit pe la magazin. Mi se pare o iniţiativă super."

"Am coşuleţul pentru că intenţionez să mă deplasez cu bicicleta în oraş. Am şi un copil, fac şi cumpărături şi atunci am loc de toate."

De la o ediţie la alta, parada bicicletelor prinde tot mai mult teren. Anul acesta, evenimentul a avut un număr record de persoane.

Iordana Leahu, organizator: "prin aceste eveniment, vrem să invităm toate fetele să vadă că se poate pedala şi în ţinută elegantă. Că este chic să mergi pe bicicletă prin oraş, la serviciu sau la şcoală."

Pentru o bicicletă cât mai elegantă, participantele au dat şi 1.500 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri