Spargere la o casă de amanet

Data publicării:
magazin supravegheat video

Anchetatorii spun că hoţul a forţat uşa și a avut la dispoziţie 10 secunde pentru a introduce codul de dezactivare a alarmei.

Polițiștii au fost alertați după ora 9, când angajații casei de amanent au venit la serviciu și au descoperit spargerea. Locuitorii din zonă cred însă că la mijloc este ceva dubios.

"Dimineaţă nimic nu era, am trecut pe aici, doar pe aici trec eu, mă duc la prăvălie la mine, şi nu era forţată nicio uşă nimic," povestește un locuitor.  

"În acest moment, există suspecţi în cauză, urmează să se stabilească dacă este vorba despre persoanele pe care le suspectăm noi. Colegii mei caută toate imaginile de pe toate camerele de luat vederi, care ne-ar putea folosi la identificarea cu rapiditate a autorilor sau autorului," a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Reprezentanţii firmei au reclamat dispariţia unei cutii de valori pline cu bijuterii şi bani. Când au aflat de incident, clienţii au venit la firmă îngrijorați de faptul că nu își vor putea recupera bunurile lasate amanet.

În acest moment, anchetatorii nu exclud nicio ipoteză, inclusiv pe cea a unei înscenări.

Tot la Iași, în luna februarie, angajatul unei case de amanet a reclamat că i s-a furat aur în valoare de peste 300 de mii de lei. Ulterior a recunoscut că a sustras el însuși bijuteriile, iar banii obținuți în schimbul lor i-a pierdut la jocuri de noroc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri