Spectacol de teatru dansat, cu casa închisă. 800 de spectatori au asistat la premiera spectacolului lui Gigi Căciuleanu

Data publicării:
teatru balerini gigi caciuleanu

Spectacolul de teatru coregrafic „Imagine all the people" este inspirat de celebra melodie a lui John Lennon. Balerinii au devenit actori, iar coloana sonoră a fost un colaj din fragmente muzicale din toate genurile, de la folk rusesc şi până la muzică italiană sau românească

"Când am venit, am venit cu o idee foarte clară, dar ce m-a inspirat au fost oamenii pe care i-am găsit, realmente oamenii, people. E chiar frumos pentru că m-a depășit undeva această idee, am plecat de la o idee destul de abstractă și uite că am dat de niște oameni foarte concreți," a spus Gigi Căciuleanu, coregraf. 

Sala a fost arhiplină la premiera reprezentaţiei - 800 de spectatori.

"Nu am mai văzut, chiar a fost deosebit, am rămas puțin surprins de interpretare și de tot, cum s-au comportat pe scenă." 

"A fost foarte interesant și frumos. - Ce aţi apreciat cel mai mult? - Balerinii, dansul." 

Teatrul coregrafic este unul din genurile marca Gigi Căciuleanu, perfecționat în ultimii 40 de ani pe marile scene ale lumii, din Paris, Bueno Aires, Sao Paulo sau Torino.

"Are un stil de dans aparte care cred că ne-a ajutat pe toți să ne dezvoltăm ca artiști," a spus Monica Eliesei, prim balerină la Opera Națională Română.

Beatrice Rancea, managerul Operei Naționale Române Iaşi: "O premieră în primul rând pentru Iași, avem alături de noi un artist internațional, este vorba de maestrul Gigi Căciuleanu care pentru prima dată lucrează cu trupa și compania de balet a operei naționale române din Iași. Este un mare artist, este un spectacol unic." 

Dansator, coregraf şi profesor, Gigi Căciuleanu are un palmares impresionant. A fost premiat şi decorat în numeroase ţări şi a fost invitat să conducă marile companii de balet ale lumii. În România, el a primit medalia Steaua României, în grad de cavaler.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri