SPORT. Andrei Cristea este dorit în Copou

Data publicării:
andrei cristea

„Suporterii își amintesc că Andrei Cristea a salvat aproape de unul singur Iașiul, bine nu de unul singur, a mai avut încă 10 jucători în teren, de două ori la retrogradare. Andrei Cristea este unul din jucătorii care va fi bine primit întotdeauna la Iași. Andrei Cristea este oricând bine primit în Copou, pe jos dacă vine, noi îl primim în Copou,” a spus Sergiu Melinte, președintele ASEI.

Implicat în lupta pentru retrogradare cu FC Brașov, Cristea își aduce aminte cu plăcere de perioada în care a evoluat la gruparea din Copou.

„- Ai salvat Iașiul de două ori. Salvezi și Brașovul? - Da, frumoasă întrebare, o echipă la care țin foarte mult, un oraș frumos Iașiul. Mi-aș dori foarte mult ca Brașovul în acest an să nu retrogradeze. Facem toate eforturile ca această echipă să rămână, suntem convinși că situația va fi foarte dificilă,” a declarat Andrei Cristea, în prezent fotbalist la FC Brașov.

În vârstă de 29 de ani, Crsitea a început fotbalul la FCM Bacău și a mai jucat la Steaua, Poli Timișoara, Dinamo și Karlshruher. A fost golgheterul Ligii I în anul 2010 și are 10 selecții în echipa națională a României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri