Sari la conținut

SPORT. Debut cu dreptul pentru voleibalistele ieșene

Mihaela Stângă, voleibalistă Penicilina Iași: "Suntem mândre de asta, deși ne doream să lumăm cele trei puncte important este că ne-am revenit și am câștigat meciul."

Ana Maria Berdilă, voleibalistă Penicilina Iași: "Sunt foarte fericită deoarce era obligatorie o victorie ținând cont că vom avea etape foarte grele cu primele patru echipe ale campionatului și urmează niște etape în care ne străduim să obținem măcar un punct. "

Chiar dacă Penicilina a câștigat, antrenorul ieșencelor, Rareș Puni s-a arătat nemulțumit de jocul prestat de elevele sale: "Am câștigat două puncte, în același timp puteam să le pierdem pe toate trei. Mi-aș fi dorit să câștigăm cu 3-0 sau 3-1, dar sunt mulțumit și cu două puncte în situația dată. Acesta este lotul cu care putem lucra, atât s-a putut face, este normal. - Obiectiv anul acest? - După cum spunea domnul Stângă, ocuparea locului 7, este foarte greu dar nu imposibil. Pentru mine este cel puțin o provocare, dacă nu va mai fi nevoie de mine la Iași nu este nicio problemă."

În runda următoare, Penicilina Iași se va deplasa la Bacău pentru duelul cu Știința.