SPORT. Debut cu dreptul pentru voleibalistele ieșene

Data publicării:
volei feminin penicilina

Mihaela Stângă, voleibalistă Penicilina Iași: "Suntem mândre de asta, deși ne doream să lumăm cele trei puncte important este că ne-am revenit și am câștigat meciul."

Ana Maria Berdilă, voleibalistă Penicilina Iași: "Sunt foarte fericită deoarce era obligatorie o victorie ținând cont că vom avea etape foarte grele cu primele patru echipe ale campionatului și urmează niște etape în care ne străduim să obținem măcar un punct. "

Chiar dacă Penicilina a câștigat, antrenorul ieșencelor, Rareș Puni s-a arătat nemulțumit de jocul prestat de elevele sale: "Am câștigat două puncte, în același timp puteam să le pierdem pe toate trei. Mi-aș fi dorit să câștigăm cu 3-0 sau 3-1, dar sunt mulțumit și cu două puncte în situația dată. Acesta este lotul cu care putem lucra, atât s-a putut face, este normal. - Obiectiv anul acest? - După cum spunea domnul Stângă, ocuparea locului 7, este foarte greu dar nu imposibil. Pentru mine este cel puțin o provocare, dacă nu va mai fi nevoie de mine la Iași nu este nicio problemă."

În runda următoare, Penicilina Iași se va deplasa la Bacău pentru duelul cu Știința.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri