Sari la conținut

SPORT. FC Botoșani testează 13 jucători. Moldovenii vor avea șapte săptămâni de pregătire precompetițională

"Noi nu facem reunirea în funcție de ce fac ceilalți, așa ne-am planificat perioada de pregătire. Am vrut să începem nu în forță maximă, am vrut să o luăm treptat. Așa îmi calculez de fiecare dată, șapte săptămâni de pregătire până la prima etapă de campionat," a declarat Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani.

La reunire s-au prezentat nu mai puțin de 10 jucători noi, plus încă 3 care au revenit după împrumut. Cei 13 urmează să fie testați de Leo Grozavu, iar apoi, dacă vor convinge, vor semna acorduri cu gruparea moldavă.

"Avem discuții cu anumiți jucători, dar încă nu există nimic concret, sperăm să ne întărim pentru că știm că ne așteaptă un campionat dificil, dar mai mult ca sigur cu o pregătire bună, sperăm să facem și transferuri pe posturile care considerăm că avem probleme și să reușim să facem un campionat măcar la fel de bun ca cel pe care l-am încheiat," a mai spus Leo Grozavu. 

FC Botoșani a renunțat în această vară la toți jucătorii străini care au activa în sezonul trecut, precum și la Dorian Perianu și Ciprian Dinu.