SPORT. Optimism la CSMS Iași

Data publicării:
MARIUS LACATUS EDT

„În ceea ce privește condițiile de pregătire și modul cum s-au antrenat, sigur că ne-am declarat cu toții mulțumiți de modul în care au răspuns la antrenamente,” a spus Marius Lăcătuș, antrenorul CSMS Iași.

„Și cu lucruri bune, din păcate spre sfârșit, și cu lucruri mai puțin bune, pentru că au apărut accidentările, una peste alta și Cheile Grădiștei și Antalya, din punctul meu de vedere condiții optime pentru realizarea obiectivului,” a declarat Florin Prunea, președintele CSMS Iași. 

Modul în care s-a lucrat în ultimul cantonament, derulat în Antalya, le-a ridicat optimismul jucătorilor ieșeni.

„Un cantonament reuşit, nişte condiţii extraordinare pentru o echipă de divizia B, terenuri bune, ne-am pregătit bine și așteptăm încrezători începutul de campionat, returul,” a spus Liviu Mihai, jucător la CSMS Iași. 

„A fost o perioadă total diferită de cea de la Cheile Grădiștei, am întâlnit mai mult mingea, iarbă, a fost o perioadă bună, ne-am dat seama unde suntem, ce mai avem de pregătit, ca la începutul returului să fim bine,” a spus Marius Onofraș, jucător la CSMS Iași. 

Înaintea primului meci oficial din acest an pe care CSMS îl va disputa la Clinceni, formația pregătită de Marius Lăcătuș va mai juca sâmbătă o nouă partidă amicală la Tiraspol cu echipa locală Fotbal Club.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri