Stau la coadă în aşteptarea unor noi tichete "Rabla"

Data publicării:
rabla

Constantin Tudor stă cu maşina în faţa centrului de colectare de vinerea trecuta. Omul refuză să plece de la rând, chiar dacă angajatii REMAT au anunțat că tichetele valorice pentru Rabla s-au epuizat de mult.

"Este bătaie de joc. Atâtea zile şi atâtea nopţi... Eu n-am dormit de trei nopţi, mă credeţi? Stau până o să aducă, nu mă duc de aici, îmi fac un cort lângă maşină sau dorm în maşină şi stau aici, dar n-am ce face cu ea. În faţa blocului n-o poţi ţine, unde s-o duci?!", se plânge Constantin Tudor.

La fel ca el sunt câteva zeci de proprietari de masini vechi care n-au reusit sa obtină mult doritele vouchere in valoare de 6 mii 500 de lei.

"Trag aşa o nădejde de aceea mai cu glas scăzut mai aşa. Şi dacă nu o fi, tot aici am s-o dau şi sănătate. Motorul merge, dar tăblăria nu mai rezistă", spune un alt şofer.

"Vreau să vin iar, să stau şi eu la rând ce să fac. Aveţi multe maşini în faţă... Nu ştiu, încercăm, speranţa moare ultima", zice Spiridon Niţură, şofer.

Conducerea REMAT Iaşi susţine că nu a cerut un nou set de vouchere pentru că nu a primit încă acceptul de la Bucureşti pentru cele 12 autoturisme selectate în prima serie.

"Există un termen de maxim 5 zile, sperăm că mâine, poate cel târziu poimâine să primim această validare.  După ce facem această operaţiune putem solicita o suplimentare. Dacă suplimentarea va fi onorată în termen sau foarte aproape, acum sau va mai dura o perioadă, îmi pare rău, dar nu pot să răspund la această întrebare", a declarat Cătălin Zelinschi, directorul REMAT Iaşi.

În această serie a programului "Rabla", la Iași au fost distribuite puţin peste 100 de tichete, în condiţiile în care numărul cererilor a fost de 5 ori mai mare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri