Sari la conținut

Ştirile săptămânii de pe digi24.ro/iasi

LOCUL I - Au început lupta în instanţă

Articolul despre lupta în instanţă dintre prefectura Vaslui şi primăriile din judeţ care au interzis explorarea şi exploatarea gazelor de şist, dar şi explicaţiile cu privire la ce presupune mai exact fracturarea hidraulică au adunat aprecierile cititorilor site-ului nostru, digi24.ro/iasi. Peste 200 de persoane au ales să distribuite acest articol pe paginile lor personale din reţelele de socializare.

LOCUL II - Canabis în lanul cu porumb

Pe locul doi se află intervenţia ofiţerilor de la Crimă Organizată într-un sat din Iaşi unde au prins trei tineri chiar în timp ce culegeau plantele de canabis pe care le cultivaseră într-un lan de porumb.

LOCUL III - Premiere medicale, prezentate la Iaşi 

Pe locul trei este ştirea despre premierele mondiale în chirurgie cardiovasculară prezentate la Iaşi:
un medic ieșean stabilit în străinătate a arătat în avampremieră cum poate introduce o valvă în mijlocul unei inimi în timp ce aceasta bate.

LOCUL IV - Construcţie neterminată în mijlocul terenului de fotbal

Pe locul patru în topul celor mai accesate știri de pe www.digi24.ro/iași se află o situaţie absurdă din comuna vasluiană Ibăneşti unde autorităţile au turnat o fundaţie de construcţie în mijlocul unui teren de fotbal. Oamenii spun că acolo urma să fie o primărie nouă, însă banii n-au ajuns şi pentru restul clădirii.

LOCUL V - Fac investiţii în turism

Pe locul cinci se află proiectul gândit de autorităţile din Miroslava pentru a atrage turişti la cele trei biserici de patrimoniu şi rezervaţiile naturale din zonă. Vor să pregătească locuri de cazare în case tradiţionale româneşti.

Intrați pe digi24.ro/iasi să aflați cele mai noi informaţii din regiunea Moldovei. Stați la curent cu ştirile de ultimă oră și pe facebook.com/Digi24Iasi.