Sari la conținut

Ştirile săptămânii pe digi24.ro/iasi

LOCUL I - 300.000 de euro pentru un drum de un kilometru 

Pe locul 1 în topul celor mai accesate știri este investiţia de 300.000 de euro a Primăriei Focuri din Iaşi pentru asfaltarea unui singur kilometru de drum comunal. Mai mult, lucrările au fost începute deja nu de angajaţii firmei de construcţii care a câştigat licitaţia ci de localnicii din comună care primesc venitul minim garantat. Mai multe informaţii aflaţi de pe digi24.ro/iasi.

LOCUL II - Linie telefonică pentru gânduri negre 

Persoanele care au nevoie de sfatul psihologului și ezită să meargă la un cabinet specializat pot apela gratuit la consiliere prin telefon. Numărul mare al celor care își pun capăt zilelor, în regiunea Moldovei, i-a determinat pe iniţiatorii proiectului să ofere acest ajutor.

LOCUL III - Amnistie pentru medici 

Colegiul Medicilor cere amnistie fiscală pentru 300 de medici din judeţul Iaşi, care trebuie să returneze bani către Casa de Asigurări de Sănătate sume cuprinse între 6.000 şi 12.000 de lei, pentru că au prescris medicamente unor pacienți care nu erau asigurați. Articolul ocupă locul 3 în topul celor mai accesate știri de pe digi24.ro/iasi.

LOCUL IV - Pensionară escrocată prin telefon

O pensionară din Iaşi a fost păcălită de escroci că fiul ei a fost rănit grav, internat în spital, şi are nevoie de mai multe cartele de reîncărcare. Femeia a cumpărat nu mai puţin de 24 de cartele cu credit în valoare de 25 de euro fiecare. Pensionara a fost păgubită cu peste 3.000 de lei.

LOCUL V - Soluţii pentru salvarea Fortus

Cititorii site-ului nostru, digi24.ro/iasi au fost interesaţi şi de ştirea despre soluţiile căutate de autoritățile locale pentru a salva de la faliment fostul combinat Fortus SA. Una dintre ele este construirea unui parc industrial la Fortus.

Intrați pe site-ul digi24.ro/iasi să citiți știrile din regiunea Moldovei, actualizate în fiecare minut.

Fiți alături de noi și pe facebook, la adresa facebook.com/Digi24Iasi.

Pe aceeași temă