Ștrandul, o afacere profitabilă a Primăriei Iaşi

Data publicării:
strand

Peste o mie de oameni vin zilnic să se relaxeze pe plajă și să se racorească în bazinele cu apă de la ștrand. Pentru cei mai mulți, distracția la baza de agrement a primariei este o variantă de compromis pentru că nu-și permit să plece în vacanță. "La 10 milioane salariu normal că nu ai condiții. Nevasta stă acasă, copiii stau acasă, mai degrabă venim aici decât să mergem la mare," spune un ieşean. 

Dintre cele trei baze de agrement din oraș, ștrandul este cea mai profitabila. În luna iunie, de exemplu, în conturile Primăriei au intrat peste 80 de mii de lei din vânzarea biletelor. "Sumele pe care încasăm de la cele trei locații bineînțeles că vor fi folosite pentru întrețiunerea și dezvoltarea acestor zone," a declarat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iași. 

Clienții sunt de părere, însă, că administrația locală ar trebuie să investească mai mult pentru a îmbunătăți condițiile.

Prețul unui bilet de intrare la ștrandul municipal din Iași este de 10 lei pentru adulți și 3 lei pentru copii, iar cei care doresc să închirieze un sezlong trebuie să plătească 5 lei în plus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri