SUCEAVA. Un copil a fost ucis de câini în urmă cu un an și jumătate. Vinovații nu au fost încă trași la răspundere

Data publicării:
caini suceava 3 roade slap

Pe 24 martie 2012, comunitatea din Dărmănești, județul Suceava, era martoră la o tragedie fără precedent. Un copil a murit după ce a fost atacat de o haită de câini. Sami, băiatul de 6 ani, era la joacă. Animalele i-au provocat răni adânci la nivelul gâtului, de aceea copilul nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Cauza decesului - hemoragia masivă.

A trecut aproape un an și jumătate și nimeni nu a fost tras la răspundere. ”Se zice că s-ar ști ai cui sunt câinii, dar atât ne zic, că ancheta contiuă. S-au luat declarații de la persoanele din sat, de la noi, în rest, nimic”, a declarat Maria Tcaciuc, mama copilului ucis.

Câinele care l-a mușcat pe copil a fost identificat de atunci și împușcat, dar polițiștii nu au reușit să evolueze în ancheta lor. Se așteaptă încă o expertiză pentru compararea mulajului canin cu rănile de pe corpul copilului.

"În România, câinii sunt mai importanți decât copiii. Trebuie să moară copiii și câinii să trăiască”, a spus, plin de amărăciune, tatăl victimei, Cornel Tcaciuc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri