Sari la conținut

Sute de locuri de muncă pentru români în Dubai

Complexul hotelier vrea să angajeze peste 500 de persoane. Cele mai multe dintre posturi sunt pentru cei aflaţi la început de carieră. „Este vorba despre oameni în food and baverige, pentru că sunt 4 restaurante acolo, oameni care o să aibă grijă de camere, partea din back office, mă gândesc la finanţe, poate chiar la un call center. Absolut tot ce asigură buna operare al unui hotel de dimensiunea aceasta,” a spus Radu Dranga, manager companie recrutare.

Salariile nu sunt foarte mari, dar se oferă în schimb cazare, masă şi training. La acestea se adăugă bacşişurile. De regulă se oferă 10% din valoarea unei camere, bani care ulterior se împart în mod egal între toţi salariații. Condițiile de angajare sunt engleza la nivel conversațional și dorința de a se muta în Dubai. Românii care pleacă acolo trebuie să se aștepte la temperaturi extreme, dar numai o lună pe an.

„Dificultăţile sunt în luna iulie când sunt 50 de grade. Hotelul este minunat, clienţii sunt minunaţi. Este posibil la un moment dat să te deranjeze chestia asta, pentru că tu realizezi că nu ai un salariu atât de mare şi totuşi trăieşti în mijlocul acestei opuleţe şi acestui lux şi s-ar putea să fie o problemă,” a mai spus Radu Dranga.

Interviurile să vor desfăşura la Bucureşti, pe 12 şi 13 noiembrie. Până în prezent au aplicat aproximativ 400 de persoane.

Pentru interviul complet cu Radu Dranga, urmăriți ediția din 22 octombrie a emisiunii Recrutat în Iași moderată de Diana Mihalcea.

Pe aceeași temă