Sute de persoane au început anul la spital

Data publicării:
perfuzie

Cei mai mulți dintre pacienții care au ajuns la spital în prima zi din an au fost tratați pentru afecțiunile digestive suferite de pe urma excesului de mâncare și băutură.

„Din punct de vedere a numărului de pacienţi prezentaţi în serviciul nostru, acesta s-a menţinut relativ constant, în jurul valorii de 200, 150 şi mergând până la 220. Deci din acest punct de vedere, este o constantă. Din punct de vedere a gravităţii cazurilor, putem spune că anul acesta a fost un pic mai uşor decât gărzile din ceilalţi ani în sensul că nu au fost cazuri de o gravitate extremă,” a explicat Gabriel Perianu, medic la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon.

Pe altă parte, Anul Nou a început cu incidente la Iaşi. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au luat la bătaie în restaurantul din oraş unde au petrecut de Revelion.

„Într-un local, la finalul unei petreceri, a izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de alcool între câteva persoane pornind de la o dedicaţie muzicală. Câteva persoane au ajuns la spital fiind rănite uşor. Nici una dinrtre persoane nu s-a prezentat să depună plângere penală însă poliţiştii continuă cercetările,” a declarat Anca Vîjîiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Nici reprezentanţii localului nu au vrut să depună plângere pentru distrugere având în vedere că în timpul incidentului au fost sparte doar câteva pahare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri