Târg de turism la Iași. 20 de agenții prezintă ofertele pentru vacanțele de Paște și de vară

Data publicării:
TARG TURISM

Preţuri pentru toate buzunarele la Târgul de Turism „Vacanţa" de la Iaşi organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România. La eveniment participă 20 de companii care pun la dispoziţia clienţilor oferte şi din programul Early Booking.

„Vara aceasta avem pachete pentru cele patru mari destinaţii şi cele mai căutate de români: Turcia, Grecia, Cipru şi Spania. Şi ca noutate avem două destinaţii noi Chania din Grecia şi Bodrum din Turcia. Preţurile pornesc de la 155 de euro pentru un pachet în Antalya şi pot ajunge până la 3000, 3000 şi ceva, 4000 de euro,” a explicat Alexandra Mateuţă, specialist marketing. 

„Suntem prezenţi la târgul din Iaşi cu oferte speciale de până la 35 la sută la pachetele de vacanţă,” a spus Ioana Bosînceanu, reprezentant ageție de turism.

Noile rute aeriene cu plecare din aeroportul din Iaşi încurajează agenţiile să vină cu mai multe oferte, cu plecări din oraş.

„Faptul că, în acest moment, Taromul are 16 zboruri de pe Iaşi a dus la un trafic extrem de important,” a explicat Alin Burcea, prim-vicepreşedintele ANAT România.

„Avem un charter de avion din Iaşi, cu plecare din Iaşi în Zakynthos cu preţuri la fel foarte, foarte atractive pe perioada târgului,” a adăugat Grigore Alecsa, preşedintele ANAT, regiunea Nord - Est.

Târgul de oferte de vacanță rămâne deschis până duminică la ora 20. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri