Tensiuni la CJ Iași. Consilierii PSD au părăsit sala înainte de încheierea ședinței

Data publicării:
sedinta cjj

După numeroase contradicţii referitoare la proiectele de pe ordinea de zi, Cristian Stanciu, liderul consilierilor judeţeni PSD a părăsit sala alături de colegii lui din partid, înainte să discute toate cele 36 de proiecte pe ordinea de zi. Supărarea a venit de la modul în care s-au repartizat bani pentru proiectele primăriilor din județ. "Am asistat la o premieră tristă înfăptuită de PSD pusă în faţa asumării responsabilităţii pentru vot," a spus Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Un alt motiv de dispută a fost un proiect ce viza suplimentarea numărului de angajați de la Direcția de Drumuri și Poduri. "Nu este necesară această suplimentare, având în vedere şi economia de cheltuieli care se poate realiza acolo. Având în vedere că discutăm şi de două posturi de conducere," a spus Cristian Stanciu, liderul grupului PSD, CJ Iaşi.

"Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car. Tocmai de asta, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri a propus această organigramă pentru că vine iarna, are nevoie de personal," a fost de părere Liviu Bulgaru, liderul grupului PDL din cadrul CJ Iaşi.

Printre proiectele pe care consilieri au reuşit să le aprobe se numără şi cele care vizează reabilitarea a două spitale. În total este vorba despre suma de 21 de milioane de euro. Banii vor fi investiţi în reparaţii la faţada Spitalului de Neurochirurgie şi la modernizarea parcării, a spaţiilor verzi şi reabilitarea liftului de la Spitalul Sfânta Maria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri