Sari la conținut
News Alert

Tombolă pentru cei care plătesc întreţinerea. Trei premii sunt oferite de firma care administrează blocurile din Iaşi

23 de mii de apartamente din Iaşi vor participa la tombola organizată de societatea primăriei care administrează blocurile din oraş. Sunt înscrişi automat locatarii care plătesc la timp întreţinerea şi au facturi de peste trei sute de lei, în primele trei luni ale anului. Conducerea firmei speră astfel să crească numărul de încasări.

Ciprian Chiriţa, directorul Termo-Service Iaşi: "ştim că în această perioadă încasările scad datorită sărbătorilor de iarnă, plus că, în această perioadă, şi cheltuielile cu încălzirea vin destul de mari. Şi, de obicei, nivelul de încasare, per ansamblu este mai mic."

Ideea a prins imediat în rândul locatarilor: 

"Stimulezi oamenii şi este foarte bine. Oamenii să fie corecţi, în fiecare lună să plătească cât consumă şi prin tombola asta ne bucurăm şi noi, dacă suntem printre câştigători."

"E foarte bună şi avantajoasă pentru cei care mai ales sunt corecţi şi plătesc."

"Care e conştiincios plăteşte, care nu, poate să dea orice ar da, tot nu plătesc. Sunt care nu au bani."

Premiul cel mare al tombolei este o excursie la munte pentru două persoane, premiul doi constă în două bilete la concertul dirijorului André Rieu susţinut la Bucureşti, iar premiul trei este o cină romantică. Oricare dintre premii ar fi binevenit, spun proprietarii de apartamente.

"E foarte bună, apreciez ideea. Cu ocazia asta nu o să mai fie datornici. Şi pe noi ne deranjează chestia asta."

"O cină romantică la 50 de ani merge, nu? Cred că asta ar fi, dacă aş câştiga-o eu."

Tombola va avea loc la un post de radio local, iar câştigătorii vor fi aleşi aleatoriu prin intermediul unui program informatic.