Sari la conținut

Topul celor mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi

LOCUL I  - Joaca de-a bucătarul

Copiii din Iaşi au fost lăsaţi să-şi facă de cap în bucătărie fără teamă că ar putea murdări peste tot. 26 de mici bucătari şi-au demostrat măiestria în arta culinară şi au preparat adevărate delicatese cu fructe de mare la primul concurs de gătit în aer liber. Ştirea estivală s-a clasat săptămâna aceasta în topul celor mai accesate articole de pe site-ul nostru, digi24.ro/iasi.

LOCUL II - Monument în stare avansată de degradare

Unul dintre cele mai frumoase si reprezentative lăcaşuri de cult din Regiunea Moldovei, Biserica Adormirea Maicii Domnului din comuna Ruginoasa, este într-o stare avansată de degradare. Asta deşi lăcașul se află pe lista monumentelor din patrimoniul naţional.

LOCUL III - Tabla înmulțirii și fracții în clasa a doua 

Cei care au accesat site-ul digi24.ro/iasi au fost interesați şi de ştirea despre schimbările anunţate în manuale din toamnă. Elevii de clasa a doua ar urma să învețe tabla înmulțirii și fracții, noţiuni care erau predate în clasa a treia. Şi tot în programa pentru clasa a doua ar urma să fie introdus şi studiul unor elemente de fizică, ce se studiau abia în gimnaziu.

LOCUL IV - Olimpiadă Internaţională de Astronomie şi Astrofizică

Pe locul patru în topul celor mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi se află articolul despre Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică ce se desfăşoară săptămâna aceasta la Suceava. În concurs sunt înscrişi peste 200 de elevi din 50 de ţări.

LOCUL V - Postlicealele surclasează universitățile

În timp ce la universitățile din Iași au rămas sute de locuri finanțate de la buget, la școala postliceală sanitară de stat concurența este de peste 5 candidați pe loc. Articolul s-a clasat pe locul cinci în topul celor mai accesate ştiri.

De ce au preferat tinerii să urmeze şcoli postliceale în locul studiilor superioare aflaţi de pe site-ul digi24.ro/iasi.

Fiți alături de noi și pe facebook, la adresa facebook.com/Digi24Iasi.