Tragedia de la Uricani, surprinsă de o cameră de supraveghere. Diferența dintre viață și moarte a fost de numai 5 secunde 

Data publicării:
imagini accident tren 1

În imagini se poate vedea că cele trei maşini în care se aflau muncitorii, adică 30 de persoane, circulă în coloană, una în spatele celeilalte.

Prima care traversează calea ferată este microbuzul alb care circulă cu viteză. Acesta nu se opreşte pentru a se asigura şi traverseză liniile în viteză. Pasagerii au dat declarații șocante polițiștilor - șoferul primului microbuz a văzut că se apropie trenul, totuși a forțat trecerea. 

A doua maşină, un Volkswagen Sharan, în care se aflau cele 11 persoane, rula imediat în urma microbuzului. Cele două mașini erau despărțite de cel mult 25 metri. Mașina condusă de Costel Ursache merge încet spre linii. După 5 secunde urmează izbitura. Un nor mare de fum cuprinde botul trenului, iar în imagini se vede cum mașina este târâtă. Garnitura Regiotrans avea în jur de 80 km la oră, a declarat mecanicul de locomotivă.

A treia maşină din coloană opreşte brusc. Șoferul și pasagerii au văzut dezastrul. Ei sunt martori importanți în anchetă.

Procurorul de caz Vasile Chifan și-a făcut deja o părere: șoferul nu a fost atent la tren.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri