Trecere de pietoni reparată prost, devenită faimoasă pe internet

Data publicării:
trecere de pietoni stranie

Lucrările din zona Podu Roş sunt făcute de mântuială. După ce a fost distrusă pista de biciclişti, acum, angajaţii unei firme particulare au efectuat lucrări stradale în imediata apropiere. După ce au tăiat o bucată de asflat dintr-o trecere pietoni, muncitorii nu au mai stat să aşeze asfaltul ci l-au pus după cum s-a nimerit, iar acest lucru nu a rămas netaxat. Un ieşean revoltat a fotografiat trecerea pietoni şi a distribuit poza pe site urile de socializare. Internauții fac acum haz de necaz, la fel ca și persoanele care tranzitează zilnic zona: 

"E comic, avem și mai încolo un puzzle, tot ceva de genul."

"Trei descarcă, unul încarcă. Ăsta este Iașul." 

Muncitorii care lucrează la reabilitarea Splai Bahlui au spart bucățile de ciment, însă nu s-au mai deranjat să le aranjeze. Bucățile vopsite cu alb nu se mai potrivesc, astfel că în loc să arate ca o zebră, pare a fi mai mult în zig-zag.

"Cred că mai stă așa vreo două - trei săptămâni, sigur."

"Nu e terminată, bănuiesc că trebuie să mai facă ceva. Abia m-am întors în Iași, am fost plecat și am văzut în multe locuri tăiată așa."

Municipalitatea a trimis o somație firmei care execută lucrările, iar în cazul în care trecerea pentru pietoni nu va fi reparată, va fi aplicată și o amendă. O situația asemănătoare se întâlnește la 200 de metri distanță, acolo unde muncitorii care au lucrat la refacerea pistei de bicicliști au montat pavelele pe care le-au scos la loc, dar fără nicio noimă. O poză cu traseul plin de denivelări și pavelele montate greșit a fost chiar postată pe platforma internațională 9gag.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri