Ultimele zile de înscrieri la unicul Festival de chitară electrică din România

Data publicării:
chitarist detaliu

Tânărul din imagine s-a înscris deja la Festival de Chitara Electrica. Este pentru a doua oară când urcă pe scena evenimentului si, spune el, de aceasta data vrea sa obtina locul întâi. „M-am înscris la acest concurs pentru că este o modalitate bună de promovare. Am participat şi ediţia trecută. Am luat locul zece. Nu sunt mândru deloc de chestia asta şi am spus că anul acesta mă întorc ca să demonstrez că pot mai mult,” a povestit Andrei Ipate.  

Concursul de la Iași se adresează tuturor tinerilor pasionaţi de chitară electrică. „La acest concurs pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 9 şi 19 ani cu cunoştinţe medii sau medii avansate de chitară electrică. Ei vor putea afla despre regulamentul acestui concurs de pe site-ul festivalului, www.iasiguitarfestival.ro, şi acolo găsesc şi fişa de înscriere cum şi toate datele necesare participării la acest concurs,” a explicat Petran Paveliuc, organizatorul festivalului.

Câştigătorul premiului întâi va fi răsplătit cu suma de 600 de lei, ocupantul locului doi va primi 400 de lei iar premiul pentru locul al treilea va fi de 200 de lei. Adevărata răsplată însă pentru participanţi este însă ieșirea din anonimat: „E mare diferenţă să participi la o competiţie sau să cânţi pe scenă şi să stai acasă, să cânţi în cameră şi să spui că eşti cel mai bun,” a mai spus organizatorul festivalului.

Intrarea publicului la Festivalul de Chitară Electrică este gratuită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri