Un adolescent și-a amenințat frizerul cu un cuțit pentru că l-au deranjat sfaturile primite

Data publicării:
atacator camera supraveghere 1

Tânărul transformat în agresor a intrat în frizerie ca un client obișnuit. Chiar patronul s-a oferit să-i aranjeze tunsoarea, iar în timp ce era pe scaun un alt angajat i-a spus ca n-ar fi rău să înceapă să foloseasca produse pentru îngrijirea părului. Băiatul n-a părut deranjat pe moment de comentarii, dar două ore mai târziu s-a întors înarmat cu un cuțit. Camerele de supraveghere din salon au surprins momentele de teroare care au urmat. 

„A spus că îmi scoate un ochi, că mă omoară. I-am spus că nu am greşit cu nimic. Aici când am pus mâna pe el i-am explicat şi am spus că că ai nişte excoriaţii şi trebuie să ia o cremă pentru mâini şi gel pentru păr,” a povestit angajatul. 

Agresorul a părăsit salonul după aproape două minute de ameninţări, iar angajații au cerut ajutorul poliției.

„Angajatul meu era foarte stresat. S-a speriat. A început să plângă când a sărit cu cuţitul la el. Eu nu mi-am dat seama când a venit la el,” a spus Ionuț Mustu, patronul frizeriei. 

„S-au speriat clienţii. S-au speriat foarte tare. John avea client pe scaun. Mai era unul care aştepta. Să vezi un cuţit de 30 de centimetri te sperii, orice om se sperie,” a povestit Ciprian Panagache, angajat frizerie.

Cand l-au identificat pe agresor, polițiștii au avut surpriza să constate că nici măcar nu a împlinit 16 ani.

„Acesta este audiat de poliţişti fiind suspectat de comiterea infracţiunilor de ameninţare, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice precum şi pentru port ilegal de armă albă,” a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt la IPJ Iaşi.

Tânărul agresor a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Iaşi, iar săptămâna viitoare va fi expertizat pentru a se stabili daca are discernamant.In functie de concluziile anchetei ar putea ajunge intr-un centru de reeducare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri