Un polițist din Vaslui se crede Van Damme

Data publicării:
sef post suletea mos craciun 1

Fotografiile (sursa: www.vrn.ro) au fost publicate pe o reţea de socializare, unde au fost văzute şi de superiorii agentului şef. Aceştia i-au atras atenţia că prejudiciază imaginea Poliţiei Române şi că ar face bine să le şteargă. Poliţistul s-a conformat, astfel că a scăpat şi de alte sancţiuni. Şeful de post din Şuletea este în conflict cu primarul din comună, care l-a acuzat de mai multe ori că nu îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu.

Ciprian Tamaș, primarul comunei Șuletea: ”Este inadmisibil să vină oamenii la Primărie în loc să meargă la Poliție. Acum merg la domnul comisar șef să văd ce măsuri se iau. Am rămas şi eu şocat, nişte poze indecente care efectiv dau o notă şi o imagine proastă atât comunei cât şi Poliţiei Române.”

Polițistul ”Van Damme” a scăpat cu un banal avertisment. Mihaela Straub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui: ”Conducerea inspectoratului a dispus atenţionarea lucrătorului de poliţie asupra respectării îndatoririlor de serviciu şi civice care îi revin pentru prevenirea săvârşirii unor abateri disciplinare.”


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri