Un profesor își jignește elevii că au dat bani pentru o catedră nouă. A fost înregistrat cu telefonul de un elev

Data publicării:
banci

Incidentul de la liceul din Pașcani s-a întâmplat în a doua săptămână a acestui an școlar, dar înregistrarea audio, făcută cel mai probabil de unul dintre elevi, a apărut pe internet abia acum, în contextul scandalului șpăgii de la școala numărul 10 din capitală.

Pe înregistrare, profesorul de sport Petrică Angheluș își acuză colega de faptul că a cerut bani de la clasa la care este el diriginte fără să-l consulte pe el sau pe părinți.

Profesorul spune: Deci eu am vorbit cu ea şi a spus: „Eu am făcut aia, îmi dai jumate din bani de pe bănci, am vorbit cu părinţii şi faci catedră!” Asta mi-a zis mie idioata pe 15, pe 16 şi pe 17.

El poartă și un dialog cu elevii.

„- Unul nu a fost în clasa asta deștept? Ce sumă de bani ați adunat? - 7 lei. - 7 lei? Pentru ce? - Pentru catedră ” Pe care îi ceartă apoi: „- Cu cine plec eu la drum? Îi mulge aia de o săptămână, le sparge timpanele și capul cu bani și nu vine un prost la mine să-mi spună, boule, de ce ne cere aia bani de 10 zile?

Și vă spun în față. Nu vă jignesc, v-am spus pe nume. La faza asta ați fost niște proști. Deci în trei întâlniri în clase în care am stat o oră, o oră şi ceva cu voi, nu s-a găsit un prost să deschidă gura.

Ea e nebună, ea e nebună că e nebună, sănătoasă nu este. Dar dacă ea este nebună, voi sunteți niște proști, ăsta-i adevărul.”

În școală a început joi o anchetă. Și Parchetul s-a sesizat în această situație.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri