Un tir, la o scânteie de dezastru, în Iași

Data publicării:
masini politie sirena

Accidentul s-a petrecut în Podul de Piatră, o zonă tranzitată de vehiculele de mare tonaj. Camionul plin cu deșeuri de fier s-a rasturnat în sensul giratoriu, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Toată încărcătura s-a împrăștiat pe asfalt.

În cădere, camionul a lovit si un stâlp de iluminat public. În urma impactului, rezervorul s-a spart, iar benzina s-a împrăștiat pe stradă. Cum la câțiva pași era și o benzinărie, pompierii au intervenit imediat ca să evite un dezastru.

„Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi a fost alertat pentru a se deplasa în vederea asigurării măsurilor specifice la un camion încărcat cu fier vechi aparţinând Remat Iaşi. Aşteptăm să vină macaraua să ridice camionul, după care o să trecem la spălarea carosabilului,” a declarat plutonier adjunct șef Emil Vasile, reprezentant ISU Iași.

Până la eliberarea carosabilului, în zonă s-a circulat cu dificultate, spre nemulțumirea celor care se grăbeau spre serviciu.

Singura persoană rănită ușor în urma accidentului a fost șoferul de pe camion, dar bărbatul a refuzat să meargă la spital. Politiștii au stabilit că nu consumase bauturi alcoolice, dar că avea viteză și au deschis pe numele lui dosar penal pentru distrugere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri