UPDATE. Aeronava în care se află Crin Antonescu a aterizat la Iași. Premierul nu va dansa Hora Unirii la Iași

Data publicării:
oameni steaguri ziua unirii

Aeronava în care se află șeful Senatului, Crin Antonescu și alți miniștri ai Cabinetului Ponta a decolat cu o întârziere de peste o oră din București. Avionul a aterizat la Iași la ora 10:00. La bord erau Crin Antonescu, Mircea Dușa, Rovana Plumb, Marian Câmpeanu.

Premierul Victor Ponta a decis să rămână în București, după ce meteorologii au anunțat înrăutățirea vremii în 10 județe. Se așteaptă ninsori și viscol puternic. Sudul Moldovei va fi sub avertizare cod galben de ninsori și viscol, începând cu ora 18:00.

Premierul României a declarat în timpul videoconferinței: ”E Ziua Unirii și e o sărbătoare pe care nu ar trebui să o uităm, indiferent de evenimente. Trebuia să fiu la Iasi, însă am vrut să vin aici pentru a vă spune dumneavoastră și celor din teritoriu câteva lucruri foarte importante. În primul rând, MAI e coloana vertebrală a statului român și am totală încredere în capacitatea dumneavoastră de acțiune, am tot respectul pentru tot ce faceți. Azi e sărbătoare, mâine e weekend, cei mai mulți români se odihnesc, dumneavoastră tot pe stradă sau în acțiune sunteți.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri